Vakkundig verlost van al uw ongedierte in Gorinchem en omstreken

Om wat voor soort ongedierte het ook gaat, u hebt altijd overlast. Ongedierte is naast irritant en vies ook bedreigend voor uw gezondheid en het is belangrijk dat ongedierte zo snel mogelijk blijvend bestreden wordt. Op PNJ Plaagdier Preventie kunt u rekenen, wij zorgen dat u vakkundig verlost wordt van iedere plaag.

Bel ons

Knagend ongedierte

MUIZEN

Muizen mogen dan klein zijn, ze zijn wel schadelijk voor de gezondheid omdat ze diverse ziektes met zich meedragen. Daarnaast brengen ze gevaren met zich mee omdat ze zich overal een weg doorheen knagen, zelfs door de bekabeling van uw huis of kantoor, met alle risico's, zoals brand, van dien.

RATTEN

Ratten vormen altijd een groot gezondheidsrisico doordat ze ziektes kunnen overbrengen. Ook dragen ze vlooien, mijten en teken met zich mee die overgebracht kunnen worden op u of uw huisdier(en). 


Bel ons!                        

Kruipend ongedierte

Als u last hebt van kruipend ongedierte kunt u natuurlijk zelf aan de gang gaan met een bestrijdingsmiddel, maar ieder kruipend ongedierte is anders en vraagt om een andere benadering. Schakel deskundige hulp in van PNJ Plaagdier Preventie als u definitief van uw ongenode gasten verlost wilt worden.

BEL ONS VOOR HET BESTRIJDEN VAN:

  • Kakkerlakken                

  • Vlooien

  • Bedwantsen

  • Spinnen

  • Houtworm

  • Zilvervisjes

  • Papiervisjes

Bel ons!                

Vliegend ongedierte


Iedereen kent het wel, wespen of vliegen op het eten als je
heerlijk buiten zit te genieten, een verstopte dakgoot door een
vogelnest of vogelpoep van duiven precies voor de voordeur.

Wij bestrijden al het vliegend ongedierte op een milieuvriendelijke manier.


WESPEN

Wespen kunnen zorgen voor veel overlast, zeker als ze een nest hebben gemaakt.
Bestrijd wespennesten nooit zelf maar laat dat over aan ons,
de professionele ongediertebestrijder. 

                

VOGELWERING

Vogels nestelen graag in dakgoten, ventilatiesystemen en schoorstenen. Dit geeft naast overlast ook problemen als verstopping en brandgevaar. Daarnaast zorgen ze voor geluidsoverlast en overlast door hun uitwerpselen. Wij plaatsen draden, pennen en netten, zodat vogels liever een deurtje verder vliegen.


Bel ons!

Houtaantastend ongedierte

U staat er misschien niet bij stil maar zowel houtwormen, boktorren als zwammen kunnen uw huis aantasten.

ZWAMMEN

Zwammen genieten van vochtig hout maar ook van vochtige muren. Hierdoor ontstaat rot, wat de constructie van uw huis kan aantasten. Wist u dat een zwam in uw vloer de draagkracht ervan binnen een half jaar met de helft vermindert? Er zijn verschillende soorten zwammen, ieder met een specifieke bestrijdingsmethode. Wij rekenen vakkundig af met alle zwammen!

                

HOUTWORM EN BOKTOR

Houtwormen en boktorren doen niets liever dan zich een weg banen door hout, waardoor constructies, zoals houten daken, ernstig kunnen verzwakken. Houtrot en boktor moeten dan ook snel en adequaat bestreden worden.

Hebt u mollen in uw tuin? Ook daarvoor neemt u contact op met PNJ Plaagdier Preventie in Gorinchem.Bel ons!