PNJ Plaagdierpreventie


Om wat voor soort ongedierte het ook gaat, u hebt altijd overlast. Ongedierte is naast irritant en vies ook bedreigend voor uw gezondheid en het is belangrijk dat ongedierte zo snel mogelijk blijvend bestreden wordt. Op PNJ Plaagdier Preventie kunt u rekenen, wij zorgen dat u vakkundig verlost wordt van iedere plaag.

Bel ons

Wij ruimen alle ongewenste gasten vakkundig voor je op!

Patrick van der Ven

Mijn naam is Patrick ik houd me al zo’n 20 jaar bezig met de ongediertebestrijding. Na de agrarische school wilde ik eigenlijk boer worden, maar ben ik uiteindelijk gaan werken als verkoper van automaterialen. Al snel wilde ik toch wat anders en ben ik de ongediertebestrijding ingerold, daar waar ik meer affiniteit mee heb. In 2015 heb ik met mijn vrouw Natasja een eigen bedrijf opgestart. Samen runnen we PNJ Plaagdierpreventie en zorgen we voor duurzame oplossingen in de bestrijding van plaagdieren.

Naast de kruipende en knagende ongedierte, word ik graag gebeld voor houtworm of boktor klussen. Ook vogelwering vind ik leuk om te doen. In mijn bedrijf streef ik naar kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en eerlijkheid.

behandelding tegen houtaantasters

Certificeringen

Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid